[
صفحه اصلی
]
[ English ]
صفحه اصلي
درباره انجمن
اخبار و رویدادها
جستجو
ثبت نام
تماس با ما
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
معرفی انجمن
اساسنامه انجمن
تاریخچه انجمن
ارکان انجمن
مجمع عمومی
هیئت مدیره
کمیتههای تخصصی
بازرسان
اهداف انجمن
شناسه انجمن
افتخارات
گواهی نامه عضویت
آیین نامه های انجمن
آیین نامه کمیته دانشجویی
شاخص تقدیر از نخبگان
اخبار رویدادها
اخبار پایگاه
شخصیت سال 1400
اخبار سمینارها و کنفرانسها
سمپوزیوم نقش پست بیوتیکها در سلامت
اخبار مصاحبهها و میزگردها
مناسبها
همایش ملی امنیت غذایی
همایش ملی امنیت غذا
سمینار تعامل میکروبیوم و دریافت غذایی
گالری عکس و فیلم
عکسهای پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک
کلیپ پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک
اخبار علمی
اخبار مجلات علمی
اخبار خبرگزاریها
خبرنامهها
خبرنامه پاییز 1400
خبرنامه بهار 1401
خبرنامه الکترونیکی
خبر نامه آبان 1402
خبرنامه آذر 1402
خبرنامه دی 1402
خبرنامه بهمن1402
خبرنامه اسفند 1402
خبرنامه فروردین 1403
خبرنامه اردیبهشت
عضویت در پایگاه
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
راهنمای عضویت
بخش آموزش
آموزش مفاهیم پایه
پروبیوتیک ها چه میکروارگانیسم هایی هستند؟
تاریخچه پروبیوتیکها
پروبیوتیکها، پریبیوتیکها و سینبیوتیکها
مقالات انجمن
مقالات اولین همایش پروبیوتیک
مقالات دومین همایش پروبیوتیک
مقالات سال 2007
مقالات سال 2008
مقالات سال 2009
مقالات سال 2010
مقالات سال 2011
مقالات سال 2012
مقالات سال 2013
مقالات سومین همایش پروبیوتیک
مقالات چهارمین همایش پروبیوتیک
مقالات پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک
سخنرانیهای مهم
کتابخانه
مراکز مرتبط
سازمانها و نهادهای دولتی و علمی
اعضای حقوقی انجمن
برقراری ارتباط
نشانی و تلفن ما
فرم برقراری ارتباط
پرسش و پاسخ
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
پست الکترونیک
سایت پیشین انجمن
ثبت نام در همایش و کارگاه ها
جستجو در پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
فصلنامه پژوهش و نواوری
وبینار تیرماه
وبینار مرداد ماه
وبینار شهریور ماه
اتحادیه زیست شناسان
https://biologyevents.ir/course
برترینهای پایگاه
مطالبی که بیشترین بازدید را داشتهاند
شناسه انجمن
(
2679 بازدید
)
برگزاری وبینار شهریورماه ۱۴۰۲
(
2257 بازدید
)
دیدار اعضای هیئت ریئسه انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با مدیر شبکه سلامت
(
2208 بازدید
)
دوره جامع پروبیوتیکها از آزمایشگاه تا صنعت
(
2190 بازدید
)
برگزاری مجمع عمومی سالیانه انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
(
2176 بازدید
)
برگزاری وبینار با موضوع نقش پست بیوتیک و پروبیوتیک در سلامتی بصورت رایگان
(
2163 بازدید
)
برگزاری هفتمین جلسه هیات مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
(
2158 بازدید
)
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند وبینار پروبیوتیک ها - پارا پروبیوتیک ها - پست بیوتیک ها - پرتئوبیوتیک ها در تاریخ ۲۸ دیماه سالجاری بصورت
(
2146 بازدید
)
گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی
(
2133 بازدید
)
پوستر اولین کنگره ملی تغییر اقلیم و سلامت
(
2132 بازدید
)
آییننامه ثبت و اشاعه پیشنهادها، پایاننامهها، و رسالههای تحصیلات تکمیلی و صیانت از حقوق پدیدآوران در آنها
(
2130 بازدید
)
معرفی کاندیداهای انجمن های علمی کشور برای عضویت در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری
(
2116 بازدید
)
تمدید مهلت ارسال مقاله به همایش اخلاق در پژوهش
(
2110 بازدید
)
فراخوان پذیرش مقالات توسط فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
(
2094 بازدید
)
وبینار پروبیوتیکها و صنعت
(
2094 بازدید
)
موسسات علمی ایرانی در میان برترینهای جهان
(
2087 بازدید
)
برگزاری سمپوزیوم رایگان نقش پست بیوتیکها در سلامت
(
2073 بازدید
)
لیست دانشگاههای برتر در سامانه همانند جو ۱۴۰۲
(
2069 بازدید
)
برگزاری دوره جامع پروبیوتیکها
(
1738 بازدید
)
کسب جایزه رانیا ۲۰۲۴
(
1631 بازدید
)
تفاوت بین غذاهای تخمیر شده و پروبیوتیکها
(
1491 بازدید
)
هیئت مدیره انجمن دوره چهارم
(
1378 بازدید
)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد.
(
1238 بازدید
)
راهنمای عضویت
(
1229 بازدید
)
تاریخچه پروبیوتیکها
(
1134 بازدید
)
... آمار بیشتر
مطالبی که بیشتر به دوستان فرستاده شدهاند
خوش آمدید
(
3 ارسال
)
... آمار بیشتر
مطالبی که بیشتر چاپ شدهاند
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها
(
252 چاپ
)
آیا مفهوم پست بیوتیک ها باعث می شود که پروبیوتیک ها را از منظر جدیدی ببینیم؟
(
223 چاپ
)
سایت پیشین انجمن
(
216 چاپ
)
لیست اعضای حقوقی انجمن
(
214 چاپ
)
کارگاه مجارزی شهریور ۱۴۰۱
(
206 چاپ
)
مقالات سال ۲۰۰۹
(
204 چاپ
)
تفاوت بین غذاهای تخمیر شده و پروبیوتیکها
(
204 چاپ
)
شناسه انجمن
(
200 چاپ
)
مقالات سال ۲۰۱۲
(
199 چاپ
)
لایواینستاگرامی کاربرد علم میکروبیولوژی
(
199 چاپ
)
کمیتههای تخصصی
(
189 چاپ
)
راهنمای عضویت
(
188 چاپ
)
وبینار پروبیوتیک خرداد ۱۴۰۱
(
188 چاپ
)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد.
(
187 چاپ
)
روز معلم
(
185 چاپ
)
تاریخچه پروبیوتیکها
(
184 چاپ
)
بازرسان دوره چهارم انجمن
(
181 چاپ
)
مقالات سال ۲۰۱۳
(
181 چاپ
)
کارگاه مجازی شناسایی پروبیوتیکها
(
180 چاپ
)
بهبود علائم افسردگی با مصرف پروبیوتیکها
(
180 چاپ
)
پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
(
180 چاپ
)
سایتهای مرتبط
(
179 چاپ
)
مقالات سال ۲۰۰۸
(
174 چاپ
)
... آمار بیشتر
Persian site map -
English site map
- Created in 0.08 seconds with 86 queries by YEKTAWEB 4645